Top pamatkurss Ajengārjogā iesācējiem
2482
post-template-default,single,single-post,postid-2482,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.1,pmpro-body-has-access,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Top pamatkurss Ajengārjogā iesācējiem

Jauna mācību sezona Anahatā arī sāksies pavisam drīz: no 14.09.
un, kamēr nodarbību grafiks tiek precizēts, jau zināmas dažas svarīgas lietas:
 
1. iesācēju nodarbības šogad startēs ar 21.09. kā 8 nedēļu (16. nodarbību) pamatkurss Ajengarjogā. Cena 110 Eur par kursu, kuru vadīs Dana un saka šādi:
Jaunu ieradumu veidošana prasa daudz enerģijas. Nodarbībās apgūsiet jogas pozīciju jeb āsanu pamatprincipus. Joga atmodina un stiprina muskuļus, kā arī paaugstina mūsu enerģijas līmeni. Jogas pamatkurss 8 nedēļu garumā palīdzēs Tev būt fiziski veselam un stiprinās Tavu mentālo noturību. Jogas kursa laikā Tavs ķermenis varēs izlīdzināties, izstiepties, tiks atmodināti “iemigušie” muskuļi un nomierināsies šaudīgais prāts. Enerģijas pieplūdums uzlabos vispārējo pašsajūtu. Pievienojies un baudi sava ķermeņa labsajūtu!
 
2. Bezmaksas iepazīšanās nodarbības 5.09.un 12.09. plkst. 9:30-10:30.
Pieteikšanās- rakstot uz Anahatas epastu- info@anahata-prod.m50.lv
Vietu skaits ierobežots līdz 15 cilvēkiem vienlaicīgi.
 
3. Nākošais iesācēju kurss startēs janvārī.