Par notikušo Stefanijas Kvirkas semināru
1431
post-template-default,single,single-post,postid-1431,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.1,pmpro-body-has-access,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Par notikušo Stefanijas Kvirkas semināru

Noritējušās (11-13.08) brīvdienās Anahatā notika Stefanijas Kvirkas (Stephanie Quirk) seminārs “Ārēja forma – iekšēja gudrība” . Stefanija izvēlējas neierastu semināra formātu: viņa piedāvāja āsanas ar instrukcijām, tad skaidroja kāpēc tieši šādas āsanas, ar tieši šādām instrukcijām un tad viņa jautāja atnākušiem par iekšējām sajūtām āsanās, izpildot tās ar vienām vai otrām instrukcijām.  Stefanijas mērķis bija parādīt ka praktizētājiem ir jādomā ne tikai par to KĀ izpildīt āsanu, bet arī jāvērtē KĀ būšana pozā iedarbojas uz praktizētāju, kādas izmaiņas notiek ķermenī, prātā, emocionālā stāvoklī.

Bildē var redzēt jautājumu un atbilžu brīdi, kad runājām gan par joga terapiju, gan par sadhanu, jeb individuālo praksi.

Sesijas laikā tika pieminēti šādi vārdi:

Dona Holleman (http://donaholleman.com/iyengar-and-dona/)

Mathew Sandford (http://www.matthewsanford.com)

Garth McLean (https://yogarth.com/)